Lodikroko : olerkiak iruditan eta musikan kondaturik / Amaia Hennebutte Millard, Jesus Aured, Joxelu Berasategi - Hennebutte-Millard, Amaia (: Ikas, 2007)
Liburu-CD bat aurkezten zaigu izen horren pean. Bertan hainbat poesia eta hitz joko agertzen dira. Ilustrazio koloretsuez lagunduta, dena da jostailu : hitza, irudia eta hizkiak. Poesiak errezitatuak agertzen dira CDan, oso ahoskera argi eta zuzenean. Musikak ere laguntzen du, osotasun jostalari bat lortzen delarik.