Pello eta otsoa : Sergei Prokofieven ipuin musikala - Prokofiev, Sergey (1891-1953); Oihenart, Maddi; Gomez, Laure; Ikas euskal pedagogia zerbitzua; Landart, Daniel (Uztaritze : Ikas, 2008)
Sergei Prokofiev-en Pierre et le loup ipuin musikalaren egokitzapena.
Lehen eta bigarren zikloarentzat. 6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Musika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak