Sagutxo Margotxo : Gidaliburua - Millerou, Stéphane; Laborde, Quitterie; Bidegain, Xarles; Ikas euskal pedagogia zerbitzua; Zubeldia, Unai (Uztaritze : Ikas Pedagogia Zerbitzua, 2014)
Liburu honetan, Sagutxo Margotxo albumaren ustiapen bat proposatua da, agindu ofizalen arabera egina. Irakaslearen gida eta ikasleen jarduera fitxak baditu. Hiru parte antolatua dira : - 1. zikloa (ttipiak, ertainak eta handiak) : zenbat saioko 3 sekuentzia - 2. zikloa (CP-CE1) : gehienik 3 saioko 8 sekuentzia - iksu arteak (ama eskolatik CM2ra) : margolaritza teknika nagusien inguruko jarduerak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Arte-sorkuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak