Sagutxo Margotxo / Stéphane Millerou ; Quitterie Laborde ; euskarazko itzulpena, Unai Zubeldia ; Xarles Videgain hizkuntza gainbegiradarekin : Gidaliburua - Millerou, Stéphane (: Ikas Pedagogia Zerbitzua, 2014)
Liburu honetan, Sagutxo Margotxo albumaren ustiapen bat proposatua da, agindu ofizalen arabera egina. Irakaslearen gida eta ikasleen jarduera fitxak baditu. Hiru parte antolatua dira : - 1. zikloa (ttipiak, ertainak eta handiak) : zenbat saioko 3 sekuentzia - 2. zikloa (CP-CE1) : gehienik 3 saioko 8 sekuentzia - iksu arteak (ama eskolatik CM2ra) : margolaritza teknika nagusien inguruko jarduerak.