Ingurumena : oihana. 2. eta 3. zikloetan - Ikas euskal pedagogia zerbitzua; Maison d'Initiation à la Faune et aux Espaces Naturels (Uztaritze : Ikas, 2004)
Liburuki hau bi partetan antolatua da : - ezker aldeko irakaslearen gidan, gorago aipatzen ditugun 14 modulu bildu ditugu ; - eskuin aldean, oihanaren lantzeko hiztegia, euskaratik frantsesera eta frantsesetik euskarara, bai eta 14 moduluei dagozkien ikasle fitxak. Bestalde, sei afixa aurkituko dituzu, gaiaren "girotzeko" eta taldean lantzeko.
(6-10 urte) (LMH2-5)
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) -- - Ingurumena; Curriculumeko baliabideak