Erdi Aroa eta Nafarroako erresuma : Historia 3. zikloan : gidaliburua - Ernaga, Mixel; Bidegain, Maialen; Erdozainzi, Maite; Hiribarren, Maialen; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2005)
Historia saileko lehen atala.
CM, 3. zikloa
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) -- Historia; Nafarroa (Erresuma) -- Historia; Curriculumeko baliabideak