Geografia. Ariketa bilduma 3. zikloa : 2002ko eta 2007ko programei jarraikiz - Le Callennec, Sophie; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2012)
- 3. zikloko programa osoaren lantzeko ariketak- Maila bakoitzari egokituak (CE2, CM1, CM2)- Ariketa mota anitz, helburuen eta ikasleen mailaren arabera hautatzeko- Ariketa gidatuak, ikasleak idatzizko aztarna atxiki dezan : mapak, dokumentu azterketak...
CE2, CM1, CM2
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) -- - Geografia; Curriculumeko baliabideak