Hara Mat : trebatzeko fitxategia. 3. zikloa. CE2 [batuaz] / egileak, Roland Charnay,...[et al.] - Charnay, Roland (: Ikas, 2011)
Trebatzeko, berrikusteko eta ebaluatzeko ariketak; buruketa bilduma; buruzko kalkulua bakarka lantzeko 15 orrialde; 5 mat-aldizkari.Mat hiztegia: fitxategi barnean den liburuxka (32 or.)