Hara Mat : trebatzeko fitxategia. 3. zikloa. CE2 [zubereraz] - Charnay, Roland; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2011)
Trebatzeko, berrikusteko eta ebaluatzeko ariketak; buruketa bilduma; buruzko kalkulua bakarka lantzeko 15 orrialde; 5 mat-aldizkari.Mat hiztegia: fitxategi barnean den liburuxka (32 or.)
3. zikloa. CE2 (LMH5. maila) (9-10 urte.)
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) - Matematika; Curriculumeko baliabideak