Hara Mat : material fotokopagarria. 3. zikloa. CE2 - Charnay, Roland; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2011)
Ikerketa fitxak; ikaskuntza jardueren eta jarduera osagarriendako materialaren fitxak; garaien bukaerako bilanak
3. zikloa. CE2 (LMH5. maila) (9-10 urte.)
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) - Matematika; Curriculumeko baliabideak