Hara Mat : Trebatzeko fitxategia. 2. zikloa. CP [zubereraz] / egileak, Roland Charnay, Marie-Paule Dussuc, Dany Madier - Charnay, Roland (: Ikas, 2011)
Fitxategia- buruzko kalkularen aztarna- trebatzeko eta ebaluatzeko ariketak- buruketa bilduma (5 andana fitxategi bukaeran)- mat-aldizkaria- fitxategi barnean den liburuxka (8 orrialde)