Historia : 1492-1815. Historia 3.zikloan - Curutcharry, Mano; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2012)
Historia saileko bigarren atala.
CM. 3.zikloa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) -- Historia