Hiru xerri ttipi - Hennebutte-Millard, Amaia; Millard, Fanny; Davant, Jean Louis (Uztaritze : Ikas, 2009)
Ipuin tradizionala moldatua
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Txerriak; Otsoak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak