Hiru xerri ttipi / Amaia Hennebutte-Millard, Fanny Millard ; [Jean-Louis Davant euskaltzainaren gainberadarekin] - Hennebutte-Millard, Amaia; Millard, Fanny; Davant, Jean Louis (Hiru otso, 2009)
Ipuin tradizionala moldatua