Eskimoaren mezua - Richard, Françoise; Coster, Thomas de; Videgain, Maialen; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2006)
Kautahuk semea etxetik aspaldi joan da. Baina zuran mezu bat zizelkatzen du. Abentura Iparrean kokatua, unibetso aberats batean. Françoise Richard eta Thomas Coster-en Le message de l'Eskimo albumaren itzulpena.
5 urtetik aurrera (urdina)
Euskara batuaz
Le message de l´Eskimo
Keywords: Eskimoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak