Eskimoaren mezua / [testua] Françoise Richard ; [ilustrazioak] Thomas de Coster ; [euskarazko itzulpena, Maialen Videgain] - Richard, Françoise (Ikas, 2006)
Kautahuk semea etxetik aspaldi joan da. Baina zuran mezu bat zizelkatzen du. Abentura Iparrean kokatua, unibetso aberats batean. Françoise Richard eta Thomas Coster-en Le message de l'Eskimo albumaren itzulpena.