Biologia orokorra : landareen sailkapena - Conge, Hervé; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2004)
Sekuentziatan zatitu film honek landareen sailkapena lerro handietan aurkezten digu, irudi ikusgarriak lagun. Amaieran, argazkitan oinarritu ariketak dakartza
Keywords: Landareak; Biologia; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak