Biologia orokorra / egilea, Hervé Conge ; itzulpena, Ikas euskal pedagogia zerbitzua ; bikoizketa, Aldudarrak bideo : landareen sailkapena - Conge, Hervé (: Ikas, 2004)
Sekuentziatan zatitu film honek landareen sailkapena lerro handietan aurkezten digu, irudi ikusgarriak lagun. Amaieran, argazkitan oinarritu ariketak dakartza