Iturritik itsasora : Euskal Herrian, Biarno eta Bretainian gaindi - Trellu, Yann; Grass, Simone; Euskaltzaindia (Uztaritze : Ikas, 2004)
Filma bi zatitan da: - Filmaren 1. zatia: Ühaitza, Arbaila, Irati.- Filmaren 2. zatia: Errobi eta Urdazuri, Estuario guneak, Ingurumenaren zaintzeko, Itsasoa.
Adin guztietako jendearentzat
Keywords: Euskal Herria -- Deskribapena; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak