Behruz - Itzaina, Xalbat; Bourgoin, Paxkal; Bidegain, Xarles (Uztaritze : Ikas Pedagogia Zerbitzua, 2013)
Teherango merkatuan, Behruz izeneko zortzi urteko haurra hango karriketan galdu da, gatu baten ondotik ibiliz. Bere bidea berriz atzemanen du ? Dutea trilogia : Ipuinen bidez, urruneko paisaien eta kulturen ezagutzeko parada, Ipar Afrikako basamortuan, Japonian eta Teheranen gaindi ibiliz.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Familia harremanak; Kaleak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak