Nerabeen galdeak (maitasuna-sexualitatea) : kolegio eta lizeoetako gazteentzat - Zubeldia, Unai ([Uztaritze] : Ikas, 2014)
Liburuxka honetan bildumatuak dira, ikasleek Centre régional d´informacion et de prévention du sida (Crips Ile-de France) erakundeko animatzaileei ikastegietan maizenik egin dizkieten galdeak, maitasunaren, gorputzaren sexu jardueren eta sexuari lotu arriskuen inguruan (STE, GIB/HIESa, nahigabeko haurdunaldia)
Iturria: Questions dádos. La sexualité-2011
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak