Esango diozu? : [unitate didaktikoa] / STEE-EILAS (Unitate didaktikoak. LGTBI (STEE-EILAS), 2014)
Gure ikasleen jarrerak eta sentsibilizazio maila ezagutzeko ikasturtearen edozein momentu da egokia. Hala ere, Maiatzaren 17aren inguruko data egokia izan daiteke honen lanketarako, egun horretan Lesbiana, Gay, Transexual eta Bisexualen pairatzen duten bazterkeriaren aurkako Nazioarteko Eguna da.