Erakunde Autonomoen, Sozietate Publikoen eta Fundazioen analisia : 2013 - Kulturaren Euskal Behatokia; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2014)
Finantzaketa eta gastu publikoa kulturan estatistikan jasota dago EAEko administrazio baten edo batzuen mendeko erakunde autonomoei, sozietateei eta fundazio publikoei zein haien %100eko partaidetza dutenei buruzko informazioa. Txosten horretan agertzen dira, orobat, administrazioaren eskutik 500.000 euro baino gehiagoko transferentziak jaso dituzten partaidetza publikodun erakundeak.
Eusko Jaurlaritza, Hezkunta, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila = Gobierno Vasco, Departamento de Educación, Política Lingüística y Cultura ; Kulturaren Euskal Kontseilua = Consejo Vasco de Cultura
Keywords: Baliabide digitalak; Enpresa publikoak -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Monografiak