Erakunde Autonomoen, Sozietate Publikoen eta Fundazioen analisia / Kulturaren Euskal Behatokia : 2013 (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2014)
Finantzaketa eta gastu publikoa kulturan estatistikan jasota dago EAEko administrazio baten edo batzuen mendeko erakunde autonomoei, sozietateei eta fundazio publikoei zein haien %100eko partaidetza dutenei buruzko informazioa. Txosten horretan agertzen dira, orobat, administrazioaren eskutik 500.000 euro baino gehiagoko transferentziak jaso dituzten partaidetza publikodun erakundeak.