Lotura kimikoa [Batxilergoa] - Olibares Beobide, Joseba A.; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo ; Irale, 2013)
Flash animazio baten bitartez, lotura kimikoa azaltzea du helburu. Lotura motak aztertuz, lotura mota bakoitzaren ezaugarriak azalduz eta zenbait ariketa praktiko proposatuz lortu nahi du helburu hori.
2013/06/19
Batxilergoa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak