Lotura kimikoa [Batxilergoa] / Joseba A. Olibares Beobide - Olibares Beobide, Joseba A. (R400, 2013)
Flash animazio baten bitartez, lotura kimikoa azaltzea du helburu. Lotura motak aztertuz, lotura mota bakoitzaren ezaugarriak azalduz eta zenbait ariketa praktiko proposatuz lortu nahi du helburu hori.