Nafarroa eta euskara - Nafarroako Gobernua . Lehendakaritza eta Barne Departamentua . Hizkuntza Politikarako Zuzendaritza Nagusia (Iruna : Nafarroako Gobernua. Lehendakaritza eta Barne Departamentua. Hizkuntza Politikarako Zuzendaritza nagusia, 1998)
Nafarroako ipuin eta kondariak: 1.- Errotazuriko Erresiñola; 2.- Juan Potxolo; 3.- Ekaitzen anderea; 4.- Laister arte, Maite; 5.- Itzaltzuko bardoa; 6.- Mairuen zubia.
Keywords: Euskalkiak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak