Baietz-2 : ikaslearen liburua / egileak, Eduardo Iriondo González ... [et al.] ; irudigileak, Eugenio Dominguez Egia, Fernando Garcia Angulo, Alberto Torcal Serrano - Iriondo González, Eduardo; Etxebarria Legina, Edurne; Lezamiz Etxebarria, Begoña; Lorente, Eneko; Dominguez Egia, Eugenio; García Ángulo, Fernando; Torcal Serrano, Alberto (Baietz, 1986)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).