Lagunekin baratzean : hezitzailearentzako gida liburua - Szabo, Catherine; Sutherland, David; Goenaga, Aitzpea; Drogen Abusuaren Prebentzio eta Ikerketarako Gipuzkoar Elkartea (Donostia : Drogen Abusuaren Prebentzio eta Ikerketarako Gipuzkoar Elkartea, 1995)
Eskola-material honek heldutasun psikoafektiboa lortzen eta osasun-ohiturak geureganatzen laguntzeaz gain, drogamenpekotasunari aurrea hartzeko abiapuntua izan nahi du. Ipuin-liburuaz gain, hezitzailearentzako gidaliburu didaktiko bat eta, ume txikienekin sei ipuin lantzeko marrazkidun orrialde batzuk ditu.
5 urtetik 9ra bitarteko neska-mutilientzat, hau da, Haur Hezkuntzaren 2. zikloko azken ikasmailan, Lehenengo Hezkuntzaren 1go zikloan eta 2. zikloko 1. ikasmailan dauden ikasleentzat
The hole in the fence, teacher´s guide
Keywords: Osasun ohiturak -- -Irakaskuntza; Barazkiak; Erreferentzia-materialak