Lagunekin baratzean : hezitzailearentzako gida liburua / [egilea, Catherine Szabo ; egokitzapena, AGIPADeko Prebentzio Taldea ; David Sutherland-en marrazki orijinalak ; euskararako itzulpena, A. Goenaga] - Szabo, Catherine (Drogen Abusuaren Prebentzio eta Ikerketarako Gipuzkoar Elkartea, 1995)
Eskola-material honek heldutasun psikoafektiboa lortzen eta osasun-ohiturak geureganatzen laguntzeaz gain, drogamenpekotasunari aurrea hartzeko abiapuntua izan nahi du. Ipuin-liburuaz gain, hezitzailearentzako gidaliburu didaktiko bat eta, ume txikienekin sei ipuin lantzeko marrazkidun orrialde batzuk ditu.