Haur kantak : Euskal Herriko 60 abesti kantatuenak - Eibar, Eider; Aranburu, Gotzon; Txapartegi, Josu; Aranburu, Juan Luis; Euskal Kantuzaleen Elkartea (Donostia : Astero, 2013)
Euskal Herriko 60 abesti kantatuenak Adin guztientzat Helduak naiz umeek elkarrekin haur kantez gozatzeko kantutegi bikaina. Euskal Kantuzaleen Elkartearen eta GARAren elkarlana.
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Herri kantak -- Euskal Herria -- Haur eta gazteentzako liburuak; Monografiak