Haur kantak : Euskal Herriko 60 abesti kantatuenak / [ koordinazioa, Gotzon Aranburu ; abestien hautaketa, Josu Txapartegi "Txapas" eta Juan Luis Aranburu (Euskal Kantuzaleen Elkartea) ; ilustrazioak, Eider Eibar] - Eibar, Eider; Aranburu, Gotzon; Txapartegi, Josu; Aranburu, Juan Luis (: Astero, 2013)
Euskal Herriko 60 abesti kantatuenak Adin guztientzat Helduak naiz umeek elkarrekin haur kantez gozatzeko kantutegi bikaina. Euskal Kantuzaleen Elkartearen eta GARAren elkarlana.