Oxford children´s picture dictionary = Oxford umeentzako irudidun hiztegia - Hill, L. A.; Innes, Charles; Rowe, Barry; Uriarte, Javier (London [etab.] : Oxford University ; [S.l.] : Bizcargi, 1982)
Irudi alai ta koloretsuen bitartez azaldutako 840 bat hitz aurkituko dituzu liburu honetan. Irudi-orri bakoitzean, argi eta txukun, 15 bat hitz ezberdin datoz arlo edo gai bakoitzari dagokionez.
Aurkibidea euskaraz: [57.-60.] or.
Testuak euskaraz eta ingelesez
Keywords: Euskara -- Hiztegiak -- Ingelesa; Curriculumeko baliabideak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak