Oxford children´s picture dictionary = Oxford umeentzako irudidun hiztegia / L.A. Hill and Charles Innes ; illustrated by Barry Rowe ; [Javier Uriartek euskeratuta] - Hill, L. A. (Eskola-liburu zaharrak, 1982)
Irudi alai ta koloretsuen bitartez azaldutako 840 bat hitz aurkituko dituzu liburu honetan. Irudi-orri bakoitzean, argi eta txukun, 15 bat hitz ezberdin datoz arlo edo gai bakoitzari dagokionez.