Kolasin 2 : eskolaurre hezkuntzarako lan materialea (5etik 6 urte artekoentzat) - Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023); Ferrer, Montserrat (Bilbao : Edinorte, 1978)
Obra hau ez da haurtzaindegirako pentsatua soilik, baizik eta eskolan bertan sortua da. Orri mutlikopiatutan argitaratutako ariketa multzo bezala hasi zen eta bere lanean buru-belarri sarturik dabilen andereño talde batek pentsatuak eta atergabe hobetuak dira.
Edukia: Bigarren hiruhilabetekoa, Hirugarren hiruhilabetekoa
Haur Hezkuntza, 5-6 urte
Colasin 2.
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza; Curriculumeko baliabideak