Kolasin 1 : eskolaurre hezkuntzarako lan materialea (4etik 5 urte artekoentzat) / [autoreak, M. Ferrer... et al.] ; Xabier Mendigurenek egokitua eta euskaratua - Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023); Ferrer, Montserrat (Edinorte, 1978)
Obra hau ez da haurtzaindegirako pentsatua soilik, baizik eta eskolan bertan sortua da. Orri mutlikopiatutan argitaratutako ariketa multzo bezala hasi zen eta bere lanean buru-belarri sarturik dabilen andereño talde batek pentsatuak eta atergabe hobetuak dira.