Buruketak [Lehen Hezkuntza] : batu eta kendu eramanik gabe - Ateka, Piedad (Bilbo : Izar, 1990)
Bermeoko irakaslea den Piedad Atekak haurraren buru-trebetasuna sakondu nahi du arrazonamendu arloan, eguneroko gertaeren bitartez eta pixkanaka-pixkanaka.
Lehen Hezkuntza, 1.-6. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak