2 urte : Nubaris Dimentsioa. (Ikasgelarako horma-irudiak, 2013)
1. Motibaziorako horma irudiak: - Etxea-familia, - Gorputza, - Etxea, - Lanbideak-garraiobideak, - Landareak, - Animaliak.2. Urtaroen horma irudiak: - Udazkena, - Negua, - Udaberria, - Uda.3. Jaien horma irudiak: - Eguberriak, - Inauteriak.4. Urtebetetzeen horma irudia.