Mutuaren hitzak / Hasier Etxeberria - Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Narratiba (Susa), 2005)
Mutuaren hitzak izena du Damian Arruti protagonista duen sailaren bigarren eleberriak, Hasier Etxeberriak Eulien bazka-rekin hasi zuena. Arruti bizi izan zituen gartakarien katramiletatik ihesi joan da orain Baztanera, Leon Karrika adiskide pintorearen etxera, bake bila, naturaren baretasunean zoriona aurkituko duelakoan.