Ekonomiako lehen pausoak - Rungis, Maite; Amuriza, Xabier (1941-) (Donostia : Lur, 1974)
Ez da erraza liburu bat hainbeste irakurleren beharretara egokitzea. Baina horretan saiatzen da dibulgazioko egile baten zintzotasunaren garantiarik finkoena eta ezin ukatu hau izan dela Xabier Amurizak bere kaiolatik liburu hau prestatzean izan duen kezkarik haundiena. Liburua bi liburukitan argitaratu da: lehen partea eta bigarren partea.
Keywords: Ekonomia; Monografiak