Gazteak eta administrazioa : ikaslearen liburua / [egileak, Amaia Arana eta Elena San Martin] - Arana, Amaia (: Debagoieneko Mankomunitatea, 2004)
Unidade didaktiko hau Debagoieneko udaletako euskara zerbitzuek argitaratu duten "Idatziak" liburuxkarekin batera lantzekoa da. Euskara normaltasunez erabiltzen laguntzeko.