Gazteak eta administrazioa : irakaslearen liburua - Arana, Amaia; San Martin, Elena; Deba Garai Udal Elkartea ([Deba] : Debagoieneko Mankomunitatea, 2004)
Unidade didaktiko hau Debagoieneko udaletako euskara zerbitzuek argitaratu duten "Idatziak" liburuxkarekin batera lantzekoa da. Euskara normaltasunez erabiltzen laguntzeko.
Keywords: Administrazio-prozedura -- Euskadi; Monografiak