Umore giroan - Zelaia, Pedro (-1994); Azpilikueta, J.A.; Gisasola Izeta, Ander; Larrañaga, Paulino (2018-2011) (Eibar : Udala, 1991)
Pedro Zelaika abadiak sortutako ipuin liburua.
Keywords: Izkirimiriak -- Eibar; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak