Umore giroan / Pedro Zelaia Olabarri ; dibujanteak, Paulino Larrañaga, J. A. Azpilikueta, Ander Gisasola - Zelaia, Pedro (-1994) (Ego Ibarra (Eibarko Udala), 1991)
Pedro Zelaika abadiak sortutako ipuin liburua.