Eibarko hegaztiak / Asier Sarasua Aranberri - Sarasua Aranberri, Asier (Ego Ibarra (Eibarko Udala), 1996)
Asier Sarasua eibartar biologoaren liburu honetan azken bi urteetan Eibarko mendietan batutako datuen aurkezpena da, bertan hamaika hegaztien fitxak agertzen dira, argazki ederrekin hornituta.