Eibar eta Elgetako toponomastika = Toponomástica de Eibar y Elgeta - San Martin, Juan (1922-2005); Euskaltzaindia (Bilbao : Euskaltzaindia, 2000)
Eibarko landa guneetako eta Elgetako leku-izenak biltzen dira liburu honetan, garai batekoak eta egungoak.
Bibliografia: 181.-184 or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Onomastika -- Eibar; Onomastika -- Elgeta; Toponimia -- -Eibar; Toponimia -- -Elgeta; Monografiak; Baliabide digitalak