Ura - Panafieu, Jean-Baptiste de; Lebot, Sophie (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Elurra egiten du basamortuan? Zenbat ur eraman dezake hodei batek? Zergatik ez dute arrainek burbuilarik egiten arnasa hartzen dutenean? Nola edaten dute enarek? Zergatik esaten dute lurra planeta urdina dela? Urik ba al dago beste planeta batzuetan? Nola sortzen dira izozmendiak? Urak ez du sekretu gehiago izango zuretzat!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Ura -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak