Heriotzaren ataria dugu bizitza - Artze, J. A. (1939-2018) (Donostia : Elkar, 2013)
bizitzaldian lehenik ninikatu, gero pipildu, geroago loratzen goaz poliki-poliki, gero eta lora eta lora loratuagotzen... baina ba dakigu hemengo aldi eta alde mugatuotan ezingo garela beteki loratzera heldu. ordea esana zaigu, eta agindurik, helduko garela. noiz, nola, non ez badakusagu ere, bai sumatzen laino artean lez...
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura