Xume : Laboa Zumetarenean - Laboa, Mikel (1934-2008); Zumeta, Jose Luis (1939-2020); Mikel Laboa Katedra (Donostia : Elkar, 2013)
Laboa Katedrak antolatu zituen jardunaldien aitzakian Jose Luis Zumeta liburu batekin datorkigu Laboaz mintzatzera, tonu intimo batean, adierazpen isilean. Zumeta, irudien bidez mintzo da. Mikel Laboaren irudiaren bariazio piktoriko xume eta sentikorrak Mikelek kantatu zituen poetekin batera datoz
Keywords: Olerkiak -- XX. m. -- Idazki-bildumak; Poesia; Helduentzako Literatura