Xume : Laboa Zumetarenean / Jose Luis Zumetaren irudiak eta Mikel Laboak kantaturiko poesia ; [proiektuaren bideratzailea, Mikel Laboa Katedra ; liburuaren diseinua eta poemen aukeraketa, Itziar Zubizarreta ; irudien tratamendua, Jose Luis Agote - Laboa, Mikel (1934-2008); Zumeta, Jose Luis (1939-2020) (Elkar, 2013)
Laboa Katedrak antolatu zituen jardunaldien aitzakian Jose Luis Zumeta liburu batekin datorkigu Laboaz mintzatzera, tonu intimo batean, adierazpen isilean. Zumeta, irudien bidez mintzo da. Mikel Laboaren irudiaren bariazio piktoriko xume eta sentikorrak Mikelek kantatu zituen poetekin batera datoz